Heliocare 360º Oral Capsules

Heliocare
449 kr
I lager
SKU
23622
Kosttillskott som är utvecklat för att bidra till en ökad motståndskraft mot solkänslighet.

Mer information

Kosttillskott som är utvecklat för att bidra till en ökad motståndskraft mot solkänslighet, soleksem och hyperpigmenteringar. Passar även bra som komplement vid användning av läkemedel som gör huden solkänslig. Kapslarna ger ett skydd mot fria radikaler orsakade av solljus. B3-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, prebiotika och den patenterade antioxidanten Fernblock hjälper huden att bygga upp sin motståndskraft. Kapslarna är glutenfria och veganska. Används alltid tillsammans med en solskyddskräm.

 

Användning
1 kapsel per dag används som ett komplement till solkräm. Kapseln ska intas 30 minuter före solexponering. Daglig rekommenderad dos ska ej överskridas. Obs, ersätter inte SPF. Denna produkt är inte ett läkemedel och har inte för avsikt att diagnostisera, behandla, läka eller förhindra någon sjukdom. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till varierad kost.

Mer information
Amount 30 kapslar
Ingredienser

Polypodium leucotomos (kasviuute), Cysteine (N-acetyl), Gluco-oligosackarid; Inulin, C vitamiini (L-askorbinsyra), Appelsiininmaku (Orange flavouring), Niacin (Nikotinamid), E vitamiini (DL-alfa-tokoferylacetat), Makeutusaike (Neohesperidin DC (E-959), YPintakäsittelyaine: hydroxipropylmetylcellulosa (E-464), Väriaineet: rautaoksidit (E-172).

 

  1 kapseli Per 100 g % DRI*
Vitamiini C                                   20 mg   4000 mg 25%
Vitamiini E                                   2 mg                  400 mg              16,6%
Vitamiini B3           4,5 mg               900 mg              28%
P. leucotomos  240 mg              48000 mg          

 

*päivittäisen saannin viitearvon osuus. 
Makeutusaine. Nettopaino: 15 g. 

Hudtyp Passar alla
Formula Kapsel
Skriv en recension
Du recenserar:Heliocare 360º Oral Capsules
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.