Heliocare 360º Oral Capsules

Heliocare
449 kr
I lager
SKU
23622
Kosttillskott som är utvecklat för att bidra till en ökad motståndskraft mot solkänslighet.

Mer information

Heliocare kapslar är ett kosttillskott som är ett utmärkt komplement till solkräm. De innehåller växtextraktet Polypodium Leucotomos. De innehåller även Vitamin C och vitamin E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress, samt B3-vitamin (Niacin) som hjälper till att bibehålla normal hud.

Kosttillskottet ska alltid användas tillsammans med en solskyddskräm. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och varierad kost samt en hälsosam livsstil.

Användning:

1 kapsel per dag används som ett komplement till solkräm. Kapseln ska intas 30 minuter före solexponering. Daglig rekommenderad dos ska ej överskridas. Obs, ersätter inte SPF! Denna produkt är inte ett läkemedel och har inte för avsikt att diagnostisera, behandla, läka eller förhindra någon sjukdom. Överdosera inte den dagliga dosen. 

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras torrt och svalt, ej över 30oC. Bäst före: se undersida av förpackning.

Mer information
Amount 30 kapslar
Ingredienser

Polypodium leucotomos (växtextrakt/planteekstrakt/kasviuute), Cysteine (N-acetyl), Gluco-oligosackarid; Inulin, Vitamin/Vitamiini C (L-askorbinsyra), Apelsinsmak/smag/ Appelsiininmaku (Orange flavouring), Niacin (Nikotinamid), Vitamin/Vitamiini E (DL-alfa-tokoferylacetat), Sötningsmedel/Sødemiddel/Søtningsmiddel/Makeutusaike (Neohesperidin DC (E-959), Ytbehandlingsmedel/Overfladebehandling/Pintakäsittelyaine kapsel/kapseli: hydroxipropylmetylcellulosa (E-464), Färgämnen/Farvestoffer/Fargestoffer/ Väriaineet: Järnoxider och järnhydroxider/rautaoksidit  (E-172).

 

 

1 kapsel/kapseli

Per 100 g

% av DRI*

Vitamin/Vitamiini C                                  

20 mg  

4000 mg

25%

Vitamin/Vitamiini E                                  

2 mg                 

400 mg             

16,6%

Vitamin/Vitamiini B3          

4,5 mg              

900 mg             

28%

P. leucotomos 

240 mg             

48000 mg        

 

 

*andel av dagligt referensintag/referenceindtag/referanseinntak / päivittäisen saannin viitearvon osuus. 
Sötningsmedel/Sødemiddel/Søtningsmiddel/Makeutusaike. Nettovikt/Nettovægt/Nettopaino: 15 g.

Hudtyp Passar alla
Hudtillstånd Alla
Formula Kapsel
Skriv en recension
Du recenserar:Heliocare 360º Oral Capsules
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.